Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g17g18kcal1g2.5g0.4g2.8g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g30g139kcal0.2g0.2g15.4g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Mustikka metsä- 60g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.7g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1124kcal25.4g142.6g47.6g12.6g
Valittu annoskoko288g562kcal12.7g71.3g23.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna144g281kcal6.4g35.7g11.9g3.2g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.8g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520