Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä85g93kcal6.6g15.2g0.4g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Feta, Arla Apetina 3%38g41kcal6.8g0.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g451kcal31g53.2g11.4g18g
Valittu annoskoko288g225kcal15.5g26.6g5.7g9g
Annoskoko puolitettuna144g113kcal7.8g13.3g2.9g4.5g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449