Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Kaakao (Oboy, original)2.8g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Liivate 4.2g15kcal3.6g0g0g0g
Flora vispi 20%57g124kcal1.7g2.8g11.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g28g132kcal0.8g18.1g6.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen8.5g46kcal0.9g4.2g2.8g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 57g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1404kcal34.2g190.2g54g1.2g
Valittu annoskoko288g702kcal17.1g95.1g27g0.6g
Annoskoko puolitettuna144g351kcal8.6g47.6g13.5g0.3g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376