Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 29g3.8kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Ruohosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 52g69kcal4.4g9.1g1g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)45g68kcal7.2g1.8g3.6g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 98g54kcal1.6g12.8g0.2g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g494kcal30.2g53.6g17.6g8.4g
Valittu annoskoko288g247kcal15.1g26.8g8.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna144g124kcal7.6g13.4g4.4g2.1g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964