RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.9g0.2g7.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g56g180kcal0g1.7g21.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)19g61kcal2.1g12g0.5g2.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g83g279kcal11.5g53.3g1.9g5g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Hermesetas-jauhe2.5g7.3kcal0g1.4g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1354kcal46.8g156.8g63g19.4g
Valittu annoskoko288g677kcal23.4g78.4g31.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna144g339kcal11.7g39.2g15.8g4.9g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435