Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g110kcal3.4g15.2g3.2g3.2g
Valittu annoskoko289g55kcal1.7g7.6g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna144g28kcal0.9g3.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671