Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys35g46kcal7g0g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Pakaste vihanneksia73g29kcal2.2g4g0.7g2.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g368kcal30.2g12.2g22.2g4.6g
Valittu annoskoko289g184kcal15.1g6.1g11.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna145g92kcal7.6g3.1g5.6g1.2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298