Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sieni rouskut, suolattu 76g20kcal1.2g1.7g0.4g2.2g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 55g136kcal7.8g3g10.3g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Paprika, punainen104g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g458kcal21g24.4g29.4g11g
Valittu annoskoko289g229kcal10.5g12.2g14.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna145g115kcal5.3g6.1g7.4g2.8g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459