Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g63g130kcal6.5g1.2g11.7g1.9g
Sipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g8.7g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 81g53kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Parsakaali, tuore, 257g29g8.6kcal1.3g0.6g0.1g0.5g
Kiinankaali raaka 100g29g5.2kcal0.5g0.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g460kcal21.4g35.2g25.8g11g
Valittu annoskoko289g230kcal10.7g17.6g12.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna144g115kcal5.4g8.8g6.5g2.8g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6.1g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062