Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g70g360kcal21g10.5g28.7g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g18g31kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g23g80kcal3.2g12.7g1.6g2.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala37g118kcal5.5g21.8g1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1183kcal59.4g94.8g62.6g25.4g
Valittu annoskoko289g592kcal29.7g47.4g31.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna144g296kcal14.9g23.7g15.7g6.4g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722