V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.6g33kcal1.6g2.2g1.9g1.9g
Aprikoosi, kuivattu 11g24kcal0.6g4.7g0g0.8g
Luumu kivetön 6.6g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)13g25kcal0.4g5.3g0.1g1.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl26g89kcal3.7g14.7g1.8g2.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6.6g16kcal0.9g0.7g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g382kcal14.6g56.4g8.4g20.2g
Valittu annoskoko289g191kcal7.3g28.2g4.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna145g96kcal3.7g14.1g2.1g5.1g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720