Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 75g141kcal20.2g0g6.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.4kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Kurkku, tuore44g4.4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Tomaatti, tuore105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix7.9g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g373kcal44.2g14g15g4.8g
Valittu annoskoko289g187kcal22.1g7g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna144g93kcal11.1g3.5g3.8g1.2g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763