Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 175g35kcal2.7g3.9g0.5g1.6g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Herne 22g15kcal1.1g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Soijakastike 7.9g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g13g22kcal0.1g5.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g292kcal10.4g30.2g13.4g6.8g
Valittu annoskoko289g146kcal5.2g15.1g6.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna144g73kcal2.6g7.6g3.4g1.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.2g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953