Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 197g330kcal42.8g0g17.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen44g315kcal0g0g35g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1309kcal86.6g3.4g105.6g1.2g
Valittu annoskoko289g655kcal43.3g1.7g52.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna144g327kcal21.7g0.9g26.4g0.3g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037