Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 327g59kcal1.8g8.2g1.3g2.3g
Porkkana 383g125kcal2.4g21.3g0.8g9.8g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Palsternakka 124g79kcal0.6g14.6g0.5g5.6g
Paprika, punainen68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Parsakaali brokkoli 192g67kcal8.8g3.7g0.6g4.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska 473g139kcal2.7g25.1g0.9g9g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g1238kcal44.8g177.8g21.2g72.2g
Valittu annoskoko2880g619kcal22.4g88.9g10.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna1440g309kcal11.2g44.5g5.3g18.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820