Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 720g1027kcal90g2.2g73.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g120g688kcal21.2g8.4g59.5g14.2g
Kauralese 300g1080kcal54g136.8g23.1g52.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g300g1800kcal63g19.8g162g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%720g1656kcal208.8g18g86.4g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g13396kcal984g475.8g812.8g236g
Valittu annoskoko2880g6698kcal492g237.9g406.4g118g
Annoskoko puolitettuna1440g3349kcal246g119g203.2g59g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658