Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1600g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 480g159kcal3g27.1g1g12.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Polar 10% (Valio)400g840kcal128g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g3729kcal347.2g153.4g171.6g98.4g
Valittu annoskoko2880g1864kcal173.6g76.7g85.8g49.2g
Annoskoko puolitettuna1440g932kcal86.8g38.4g42.9g24.6g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229