Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g452g2036kcal34.8g307.6g72.4g16.3g
Voi 126g912kcal1.5g0.5g102.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g503g1784kcal29.2g15.1g178.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g503g1357kcal40.2g60.3g100.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g754g829kcal3.8g113.1g37.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 151g451kcal0g31.5g22.3g0g
Kahvilikööri151g433kcal0g49.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g201g804kcal0g201g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g17512kcal253.4g1597g1027g32.6g
Valittu annoskoko2880g8756kcal126.7g798.5g513.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna1440g4378kcal63.4g399.3g256.8g8.2g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743