Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)34g299kcal0g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Riisi, keitetty, suolaa 338g463kcal8.2g102.2g0.9g3.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1014g710kcal49.7g121.7g7.1g0g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)958g718kcal172.4g4.8g9.6g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g451g437kcal87.9g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5362kcal644.4g474.4g121.2g8.2g
Valittu annoskoko2880g2681kcal322.2g237.2g60.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1340kcal161.1g118.6g30.3g2.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560