Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g1505g2860kcal225.8g0g225.8g0g
Sipuli (kuorittu)452g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)502g301kcal5g22.6g20.1g0g
Korppujauho 251g919kcal26.3g187.9g2.6g13.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g80kcal0g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 75g229kcal6.6g41.7g1.4g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9374kcal550.6g618.4g521g67.2g
Valittu annoskoko2880g4687kcal275.3g309.2g260.5g33.6g
Annoskoko puolitettuna1440g2344kcal137.7g154.6g130.3g16.8g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857