Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 568g810kcal71g1.7g58.2g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki946g606kcal104.1g39.7g3.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Parmesan formaggio da pasta102g467kcal40.9g0g33.7g0g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Manteli 795g4895kcal191.2g52.5g429.2g57.2g
Rypsiöljy 80g703kcal0g0g79.5g0g
Ruokasuola jodioitu 7.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 133g428kcal38.4g9.3g26.5g40.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 106g715kcal28.5g7.3g61.5g13g
KauraKuitunen (Hirvelä)110g135kcal7.9g17.7g3.6g76.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g17576kcal965.6g270.2g1392g374.6g
Valittu annoskoko2880g8788kcal482.8g135.1g696g187.3g
Annoskoko puolitettuna1440g4394kcal241.4g67.6g348g93.7g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385