Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1334g282kcal16g45.4g2.7g28g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1329kcal152.1g0g80g0g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 267g881kcal5.3g8g93.4g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.7g6.1kcal0.3g1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6000kcal427.6g128g420g61.4g
Valittu annoskoko2880g3000kcal213.8g64g210g30.7g
Annoskoko puolitettuna1440g1500kcal106.9g32g105g15.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398