Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Päärynä kuorittu 600g260kcal1.9g48g0.6g23.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto300g480kcal24g12g39g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g180g468kcal48.6g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g3257kcal164.8g265.2g153.6g85.2g
Valittu annoskoko2880g1629kcal82.4g132.6g76.8g42.6g
Annoskoko puolitettuna1440g814kcal41.2g66.3g38.4g21.3g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849