Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1200g4440kcal54g372g300g44.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g480g528kcal110.4g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g600g840kcal46.2g72g42g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)450g90kcal2.7g15.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g11877kcal430.4g934g707.6g93.8g
Valittu annoskoko2880g5939kcal215.2g467g353.8g46.9g
Annoskoko puolitettuna1440g2969kcal107.6g233.5g176.9g23.5g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822