Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1061g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 106g79kcal13.9g1.2g0.4g7.3g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 115g1014kcal0g0g114.6g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)149g490kcal23.8g77.3g9.8g19.3g
Porkkana 425g139kcal2.6g23.6g0.8g10.8g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)393g1374kcal47.5g254g19.6g21.6g
Hiivaleipävehnäjauho 552g1798kcal66.9g327.8g15.5g30.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9926kcal309.4g1401.8g321.4g178.6g
Valittu annoskoko2880g4963kcal154.7g700.9g160.7g89.3g
Annoskoko puolitettuna1440g2482kcal77.4g350.5g80.4g44.7g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138