Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Sokeri 299g1214kcal0g298.8g0g0g
Fariinisokeri299g1214kcal0g298.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g718g603kcal7.9g131.3g2.9g12.9g
Voi 150g1085kcal1.8g0.6g121.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 748g2565kcal76.2g523.4g9g26.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Suklaa tumma 299g1545kcal11.7g159.3g92.7g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g17634kcal279g2885.2g519.8g110.2g
Valittu annoskoko2880g8817kcal139.5g1442.6g259.9g55.1g
Annoskoko puolitettuna1440g4409kcal69.8g721.3g130g27.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181