Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Taloussuklaa, Fazer600g3090kcal23.4g336g180g31.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g240g1342kcal20.2g132g81.6g0g
Vispikerma Flora 20%1050g2310kcal31.5g52.5g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16308kcal397.8g1047g1146.2g63.6g
Valittu annoskoko2880g8154kcal198.9g523.5g573.1g31.8g
Annoskoko puolitettuna1440g4077kcal99.5g261.8g286.6g15.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452