Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g528g1637kcal13.2g396g2.6g39.6g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g336g1008kcal70.6g3.4g70.6g0g
Pistaasipähkinä, Parrots192g1248kcal40.7g30.9g108.5g25g
Viikuna, pehmeä , kuivattu240g624kcal7.2g132g4.8g21.6g
Kananmuna 50g(kpl)960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g360g3240kcal0g0g360g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)216g270kcal7.1g8g21.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g18599kcal492.6g1173.6g1309g172.8g
Valittu annoskoko2880g9300kcal246.3g586.8g654.5g86.4g
Annoskoko puolitettuna1440g4650kcal123.2g293.4g327.3g43.2g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613