Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 252g161kcal1.3g29.8g1g11.4g
Porkkana 669g219kcal4.1g37.2g1.3g17.1g
Peruna, vanha, kuorittu 547g416kcal10.3g84.7g1.1g5.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g221g835kcal67.1g128.7g5.7g5.3g
Grahamjauho 174g569kcal18.3g105.3g3.8g17.2g
Ruokasuola jodioitu 29g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 841g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g42g32kcal0.4g7.6g0.1g0g
Flora culinesse105g778kcal0g0g86.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6019kcal203.4g786.6g198.4g113g
Valittu annoskoko2880g3009kcal101.7g393.3g99.2g56.5g
Annoskoko puolitettuna1440g1505kcal50.9g196.7g49.6g28.3g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237