Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka80g8.8kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g919g892kcal64.4g119.5g4.6g53.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)999g300kcal10g60g2g10g
Makaroni, pasta 300g981kcal30.5g199.1g3.3g10g
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5641kcal224.6g810g134.6g169.2g
Valittu annoskoko2880g2820kcal112.3g405g67.3g84.6g
Annoskoko puolitettuna1440g1410kcal56.2g202.5g33.7g42.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284