Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g2169g2061kcal173.5g303.7g15.2g173.5g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Oliiviöljy 211g1865kcal0g0g210.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g60g12kcal0g3.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka181g148kcal6.1g34.3g1.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g8390kcal372.2g719.8g457.2g359.8g
Valittu annoskoko2880g4195kcal186.1g359.9g228.6g179.9g
Annoskoko puolitettuna1440g2097kcal93.1g180g114.3g90g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678