Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 959g266kcal11.4g38.9g1.9g20.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen384g77kcal2.3g14.6g1.2g5.4g
Kurkku, tuore320g32kcal1.9g5.4g0.3g2.2g
Päärynä kuorittu 895g388kcal2.8g71.6g0.9g34.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki320g256kcal41.5g6.4g6.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)3.8g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g2106kcal119.8g273.8g29g125.2g
Valittu annoskoko2880g1053kcal59.9g136.9g14.5g62.6g
Annoskoko puolitettuna1440g527kcal30g68.5g7.3g31.3g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714