Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3564g367kcal62g23.7g1.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)282g2030kcal0.3g0.3g225.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1006kcal29.9g205.2g3.5g10.3g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit451g95kcal14.9g8.6g0g11.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g451g835kcal99.2g9g45.1g0g
Kananmuna kuoreton 372g531kcal46.5g1.1g38.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl451g1534kcal9g13.5g157.9g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g12859kcal525.8g533.4g944.6g47.2g
Valittu annoskoko2880g6430kcal262.9g266.7g472.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1440g3215kcal131.5g133.4g236.2g11.8g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245