Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow420g294kcal71.4g0g1.3g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g210g422kcal43g0.2g28.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g280g476kcal21.6g14.6g36.4g7.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g560g157kcal6.2g26.9g2.2g16.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g14g31kcal2.4g2.4g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g2759kcal289.2g88.2g138.6g49.4g
Valittu annoskoko2884g1380kcal144.6g44.1g69.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna1442g690kcal72.3g22.1g34.7g12.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652