Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1200g1332kcal260.4g0g31.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 71g505kcal0.3g0g57g0g
Sipulikuutiot rainbow300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g23g22kcal1.4g3.8g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)600g240kcal6.6g43.2g3g8.4g
Punaviini 450g317kcal1.4g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5778g5291kcal561.8g171.6g190.8g29.4g
Valittu annoskoko2889g2645kcal280.9g85.8g95.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna1445g1323kcal140.5g42.9g47.7g7.4g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351