Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 51g53kcal11.4g0g0.8g0g
Arla Apetina 8% feta75g113kcal12g3g6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g11g8.4kcal0.1g2g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus38g128kcal8.6g19.9g1.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g747kcal67g57.6g28g6.2g
Valittu annoskoko289g374kcal33.5g28.8g14g3.1g
Annoskoko puolitettuna145g187kcal16.8g14.4g7g1.6g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087