Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g56g62kcal12.9g0g1g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)56g14kcal0.6g3.1g0g0.8g
Kesäkurpitsa, tuore8.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g340kcal31.6g18.4g15.2g8.2g
Valittu annoskoko289g170kcal15.8g9.2g7.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna145g85kcal7.9g4.6g3.8g2.1g
Arvot/100g100g59kcal5.5g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720