Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g88g215kcal15.8g0.4g5.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 79g60kcal1.5g12.2g0.2g0.8g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g705kcal36.2g27.8g26.2g2.4g
Valittu annoskoko290g353kcal18.1g13.9g13.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna145g176kcal9.1g7g6.6g0.6g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205