Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green26g85kcal6.3g12.9g0.3g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g55g19kcal0.9g3.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g383kcal27.6g36.2g13g8.8g
Valittu annoskoko290g192kcal13.8g18.1g6.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna145g96kcal6.9g9.1g3.3g2.2g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587