Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 115g40kcal5.3g2.2g0.3g2.9g
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.8g34kcal2.5g0g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g94kcal0.6g0.9g10g0g
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g985kcal65g6.2g77g5.8g
Valittu annoskoko290g493kcal32.5g3.1g38.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna145g246kcal16.3g1.6g19.3g1.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886