Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)320g1120kcal41.6g224g4.8g9.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)640g1050kcal160g5.8g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g960g384kcal16.3g78.7g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 160g241kcal12.8g7.5g17.6g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%640g768kcal18.6g28.8g64g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper112g325kcal29.1g0g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5792g7810kcal558.4g695.8g306.4g21.8g
Valittu annoskoko2896g3905kcal279.2g347.9g153.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna1448g1952kcal139.6g174g76.6g5.5g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961