Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 553g358kcal8.8g72.8g0.9g4.7g
Porkkana 238g78kcal1.5g13.2g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%360g612kcal35.3g26.6g39.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1671g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g2150kcal94.6g234.4g82.4g24g
Valittu annoskoko2898g1075kcal47.3g117.2g41.2g12g
Annoskoko puolitettuna1449g538kcal23.7g58.6g20.6g6g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849