Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1191g349kcal11.2g53.6g4.8g22.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)280g342kcal6.2g76.2g0.8g2.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 175g398kcal24.5g3g31.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 96g134kcal12g0.3g9.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio175g114kcal2.6g7.4g8.8g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)175g455kcal45.5g2.6g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g6000kcal474.4g298.8g312.2g56g
Valittu annoskoko2898g3000kcal237.2g149.4g156.1g28g
Annoskoko puolitettuna1449g1500kcal118.6g74.7g78.1g14g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736