Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1198g3712kcal29.9g898.1g6g89.8g
Maito, Kevyt719g331kcal23g34.5g10.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g479g134kcal2.9g28.5g1g12g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g60g289kcal14.7g19.9g17.2g17g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g359g269kcal18g43.1g1.8g251.5g
Voi 67g487kcal0.8g0.3g54.5g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g10444kcal178.6g2048.8g182.6g740.6g
Valittu annoskoko2898g5222kcal89.3g1024.4g91.3g370.3g
Annoskoko puolitettuna1449g2611kcal44.7g512.2g45.7g185.2g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.3g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488