Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2180g525kcal39.5g48g6.5g50.1g
Sipuli 513g155kcal6.4g24.6g1g8.7g
Valkosipuli 103g111kcal8.1g16.7g0.6g2.2g
Oliiviöljy 51g454kcal0g0g51.3g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g51g159kcal4.4g29.7g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g2807kcal116.8g238g124g122g
Valittu annoskoko2898g1403kcal58.4g119g62g61g
Annoskoko puolitettuna1449g702kcal29.2g59.5g31g30.5g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664