Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 4.2g4.5kcal0.4g0.6g0g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.1g6.6kcal0.5g1g0g0.2g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g33kcal1.8g4.4g0.4g1.6g
Valittu annoskoko29g17kcal0.9g2.2g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.5g1.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.1g7.6g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829