Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 8.9g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.5g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g33kcal2.2g1.8g1.4g1g
Valittu annoskoko29g17kcal1.1g0.9g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.6g0.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g57kcal3.8g3.1g2.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053