Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)8.3g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaatti 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g35kcal3.4g1.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko29g18kcal1.7g0.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.9g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.9g3.1g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239