Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.5g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)8.2g15kcal1.6g0g0.9g0g
Hapukoor 20% (Alma)5.7g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Hapankorppu 4.2g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Liivate 0.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g121kcal5.6g6.2g7.8g1.4g
Valittu annoskoko29g61kcal2.8g3.1g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g30kcal1.4g1.6g2g0.4g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254