Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g3.7g5kcal0.7g0g0.2g0g
Lanttu1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g3.1g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g15kcal1.6g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko29g8kcal0.8g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal2.7g1.7g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358141